Vi tilbyder rensning af fliser, der får dem til at blive som nye igen

Trænger dine udendørs fliser til at blive renset? Hos Høgh & Færk har vi i mange år vasket fliser, og vi får samme reaktion hver gang, nemlig: HOLD da op!
En dejlig og tilfredsstillende reaktion, der gør vores arbejde sjovt. Vi brænder nemlig for at levere kvalitetsløsninger til vores kunder, som de kan få glæde af i lang tid.

Grundig og holdbar fliserens

At få foretaget en fliserens, kan ændre hele udtrykket på din ejendom. Når alger, mos og flisepest bliver vasket af, ligner det næsten nye fliser igen. Vi sørger for, at du virkelig noget for pengene.

Når rensningen af fliserne er udført, afslutter vi altid med en algebehandling og nyt fugesand. 
Vi kan også med fordel imprægnere fliserne, så de bliver mindre modtagelige over for alger, mos og flisepest. 

Ring og få et tilbud i dag
 

4 fordele ved at få renset fliserne

  • Får dine fliser til at se ud som nye igen
  • Fjerner mos, alger og flisepest
  • Forlænger flisernes levetid og forhindre skader og forringelse af fliserne
  • Regelmæssig fliserens virker også forebyggende mod skader på fliserne 

Der er mange gode grunde til at få renset fliserne på terrassen, i indkørslen eller på virksomhedens parkeringsplads. For det første vil fliserne se pænere ud og give et bedre førstehåndsindtryk af ejendommen. Derudover vil regelmæssig fliserensning også forlænge flisernes levetid, da snavs og alger kan ødelægge overfladen over tid. Endelig kan fliserensning også reducere risikoen for skader og faldulykker på glatte fliser.

Kontakt os for en god pris på rensning af fliser

Ønsker du at få en grundig og effektiv fliserensning, så lad Høgh & Færk komme forbi og hjælpe dig med en løsning der holder. Vi hjælper både private og erhvervskunder rundt omkring i Viborg, Hobro, Skive og omkringliggende områder. 

Ring til os på telefon 5190 3900 eller send en besked til os gennem kontaktformularen på siden, hvis du ønsker at høre mere, eller er interesseret i et godt og uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Kontakt os og hør mere