Effektiv fræsning af træstubbe og rødder 

Har du en eller flere træstubbe med rødder der skal fjernes? Så kan Høgh & Færk hjælpe med at fjerne både stub og rødder hurtigt og effektivt.

Når det kommer til at fjerne træstubbe fra din have eller græsplæne, kan det være en udfordring at gøre det på egen hånd. Mange prøver typisk selv at grave dem op, men vi anbefaler fræsning da dette er den bedste og mest effektive løsning. 

Til at stå for stub- og rodfræsningen anbefaler vi altid at lade en professionel varetage opgaven. Vi hjælper gerne, og har +15 års erfaring, hvilket betyder at du er garanteret en professionel service.

Ring og få et godt tilbud i dag

Vi klarer både stubfræsning, rodfræsning og meget mere

Hos Høgh & Færk kan vi stå for hele pakken. Uanset om du skal have fjernet et enkelt træ, eller et helt område med træer, hjælper vi gerne. Vi kan både udføre træfældning, stubfræsning og rodfræsning, så alt bliver fjernet.

Vi har maskinerne der kan klare opgaven, og har både en stor model der kan tage de større rødder, men også en model der kan gå gennem de fleste havelåger og smalle passager.

Ved at vælge Høgh & Færk til træfældning, stubfræsning og rodfræsning opnår du:

  • Komplet servicepakke: Vi tilbyder en altomfattende service, fra fjernelse af enkelte træer til rydning af større områder.
  • Udstyr til alle opgaver: Besiddelse af avancerede maskiner til både store og små opgaver, herunder modeller der passer gennem smalle passager.
  • Fleksibilitet: Tilpasning til kundens specifikke behov, uanset opgavens størrelse.
  • Økonomisk fordeleligt: Attraktive samlede priser for fjernelse af flere rødder.

Har du flere rødder finder vi en fornuftig samlet pris. Ring allerede i dag på telefon 5190 3900, eller send en mail til info@algevaek.dk hvis du er interesseret i et godt tilbud.


 

Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud på stub- og rodfræsning 

Har du en stub eller et område i din have med mange små rødder og lignende, f.eks. fra et bed? Så lad Høgh & Færk hjælpe dig med at gøre dine udearealer fri for træstubbe og rødder, der kan være i vejen for udsynet, græsslåmaskinen eller andre træer og planter. 

Kontakt os allerede i dag på telefon 5190 3900, send en mail til info@algevaek.dk eller via kontaktformularen på siden for at høre mere, eller for at få et godt tilbud på netop din opgave. Så sørger vi for en skræddersyet og fleksibel service. 

Vi hjælper private og erhverv i Viborg, Hobro, Skive og omkringliggende områder. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os og hør mere
 

Billeder