Opbygning af støttemur 

Skal du have lavet en støttemur, trapper eller belægning? Så kan Høgh & Færk hjælpe dig. Vi har +15 års erfaring og nogle dygtige medarbejdere, der står klar til at hjælpe med at realisere de drømme du har. 

Vi laver stort set alt i belægning, støttemure og trapper og står også klar til at komme med gode forslag, eller bare tage en snak om hvad dit ønske er. 
Ring allerede i dag på telefon 5190 3900 og lad os tage en snak om hvilke ideer og tanker du har til det næste projekt - derefter kan vi hjælpe dig videre. 

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Del 1

Del 2

Der er mange muligheder når der skal laves en ny støttemur 

En støttemur kan være en fantastisk måde, at optimere din have eller ude arealer på. 
Støttemuren er designet til at støtte jorden, så den ikke glider ned ad en skråning eller bakke. Dette kan give mere plads i din have, hvor du kan plante blomster eller græs, eller endda skabe en terrasse.

En støttemur kan også være et dekorativt element i din have og kan give en flot visuel kontrast til græs eller blomsterbede. Der findes forskellige materialer, der kan bruges til at bygge støttemure, herunder beton, sten og mursten. Hver materiale kan give et flot og unikt udtryk, alt du skal gøre er blot at vælge det materiale du bedst kan lide. 

Vi gør meget ud af at kvaliteten er i top, og du er selv med lige til den sidste sten er lagt, så du kan nå at ændre lidt undervejs ved behov for dette, hvilket mange er glade for.
Vi kan selvfølgelig også selv tage beslutningen, hvis du bare ønsker et færdig resultat - vi er meget fleksible og klar til at tilpasse os dine ønsker. 

Ring og få en god pris på en ny støttemur

Hvis du overvejer at bygge en støttemur i din have, så kontakt en Høgh & Færk allerede i dag. Vi hjælper dig med at designe og bygge en støttemur, der vil fungere godt rent funktionelt, og samtidig skabe et flot visuelt udtryk i din have. 

Kontakt os allerede i dag på telefon 5190 3900 for at høre mere eller for at få et godt og uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kører i Viborg, Hobro, Skive og omkringliggende områder. 

Kontakt os og hør mere